آرشیو اخبار دانشکده تغذیه

برگزاری نمایشگاه تبلور مهربانی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی و دانشکده بهداشت

برگزاری نمایشگاه تبلور مهربانی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی و دانشکده بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، در راستای تعمیق ارزش های دینی و ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در بین جوانان علی الخصوص قشر دانشجو موسسه قرآنی سحاب رحمت با همکاری مدیریت امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اقدام به برگزاری نمایشگاهی با عنوان " تبلور مهربانی" در این دانشکده نموده است.

يکشنبه 23 آبان 1395
دانشجوی رشته علوم و صنایع غذایی مقطع کارشناسی ارشد دانشکده تغذیه و علوم غذایی

کسب مقام سوم کشوری در رشته ورزشی کاراته سبک شیتوریو توسط آقای هاشم اندیشمند

دانشجوی رشته علوم و صنایع غذایی مقطع کارشناسی ارشد دانشکده تغذیه و علوم غذایی

کسب مقام سوم کشوری در رشته ورزشی کاراته سبک شیتوریو توسط آقای هاشم اندیشمند دانشجوی رشته علوم و صنایع غذایی مقطع کارشناسی ارشد این دانشکده به ایشان تبریک عرض نموده و از خداوندمنان توفیقات روز افزون ایشان را در تمام مراحل علمی و ورزشی خواهانیم.

يکشنبه 23 آبان 1395
برگزاری جلسه حوزه معاونت آموزشی با ریاست دانشکده تغذیه و علوم غذایی

برگزاری جلسه حوزه معاونت آموزشی با ریاست دانشکده تغذیه و علوم غذایی

دومین جلسه حوزه معاونت آموزشی با ریاست محترم دانشکده در مورخه 95/8/13 در محل اتاق تحصیلات تکمیلی گروه علوم و صنایع غذایی راس ساعت 8 صبح با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز گردید.

پنجشنبه 13 آبان 1395
آیین معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده تغذیه و علوم غذایی

آیین معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده تغذیه و علوم غذایی

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی مراسم معارفه و آشنایی دانشجویان جدیدالورود دانشکده با قوانین و آیین نامه های آموزشی، رشته­های تغذیه ، علوم و صنایع غذایی در روز دوشنبه مورخ10 آبان ماه 95 در سالن آمفی تئاتر دانشکده از ساعت 10 الی 12 با حضور ریاست محترم دانشکده، معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده، معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشکده، مدیران محترم گروه های آموزشی، کارکنان و دانشجویان جدیدالورد و با همکاری آموزش، بسیج دانشجویی و امور عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار گردید. در این مراسم که با تلاوتی چند از آیات کلام الله مجید و پخش سرود ملی آغاز شد، حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا آقاخانی (امام جماعت دانشکده) به روایتی از ائمه اطهار در خصوص فضیلت علم و دانش اشاره کرده و در مورد مفاخر و دانشمندان ایرانی در اقصا نقاط جهان مطالبی ارائه نمودند

دوشنبه 10 آبان 1395
ایجاد اشتراک اینترنت از دامنه tbzmed

قابل توجه کلیه دانشجویان، اساتید و کارکنان گرامی دانشکده

ایجاد اشتراک اینترنت از دامنه tbzmed

به اطلاع کلیه کاربران اینترنت میرساند با توجه به اینکه زیر دامنه های tbzmed در حالت غیر فعال شدن می باشند خواهشمند است جهت دریافت user , Password اینترنتی از دامنه tbzmed ، با در دست داشتن کارت ملی، از روز دوشنبه 95/8/10ساعت 11 بصورت حضوری به ساختمان پشمینه، مدیریت آمار و فناوری اطلاعات، خانم مهندس قوچانی مراجعه نمایند.

يکشنبه 9 آبان 1395
عیادت رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی و هیئت همراه از آقای علی سلیمی مسئول سمعی بصری دانشکده

عیادت رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی و هیئت همراه از آقای علی سلیمی مسئول سمعی بصری دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر علی احسانی رئیس دانشکده و هیئت همراه ، ظهر پنجشنبه مورخه 6/8/95 با حضور در منزل شخصی آقای علی سلیمی از کارکنان دانشکده تغذیه و علوم غذایی، از ایشان عیادت کردند.

شنبه 8 آبان 1395
برگزاری جلسه حوزه معاونت اداری و مالی با ریاست دانشکده تغذیه و علوم غذایی

برگزاری جلسه حوزه معاونت اداری و مالی با ریاست دانشکده تغذیه و علوم غذایی

دومین جلسه حوزه معاونت اداری و مالی با ریاست محترم دانشکده در مورخه 95/8/6 در محل اتاق گروه علوم و صنایع غذایی راس ساعت 8 صبح برگزار گردید .

پنجشنبه 6 آبان 1395
برگزاری 2 جلسه‌ی دفاع از پایان نامه‌ی کارشناسی ارشد در گروه علوم و صنایع غذایی و 1 جلسه‌ی دفاع از پایان نامه‌ی کارشناسی ارشد در گروههای تغذیه

برگزاری 2 جلسه‌ی دفاع از پایان نامه‌ی کارشناسی ارشد در گروه علوم و صنایع غذایی و 1 جلسه‌ی دفاع از پایان نامه‌ی کارشناسی ارشد در گروههای تغذیه

روز چهارشنبه 95/8/6

پنجشنبه 6 آبان 1395
آیین معارفه دانشجویان جدیدالورود مقاطع تحصیلات تکمیلی گروه علوم و صنایع غذایی برگزار گردید.

آیین معارفه دانشجویان جدیدالورود مقاطع تحصیلات تکمیلی گروه علوم و صنایع غذایی برگزار گردید.

...

دوشنبه 3 آبان 1395
چاپ مقاله آقای دکتر تربتی و همکاران در ژورنال Trend in Food Science & Technologyبا IF= 5.125

تبریک یک موفقیت

چاپ مقاله آقای دکتر تربتی و همکاران در ژورنال Trend in Food Science & Technologyبا IF= 5.125

چاپ مقاله در ژورنال Trend in Food Science & Technology توسط آقای دکتر محمدعلی تربتی (استاد راهنما) و سرکار خانم فتانه هاشم پور بلترک ( دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی) با IF= 5.125 تحت عنوان:Vegetable oil blending: A review of physicochemical, nutritional and health effects

چهارشنبه 28 مهر 1395